Draftbuddies

Indløs vores eksklusive Draftbuddies bonuskode.
Spil nu!

Draftbuddies – En ny dansk spiller på banen

I sommeren 2016 løftede den tidligere FCK-spiller Kris Stadsgaard sløret for, at han det sidste års tid har brygget på et helt nyt verdensomspændende projekt, nemlig Draftbuddies – og vi kan ikke få armene ned af ren begejstring!

Besøg Draftbuddies

 

draftbuddies

 

Draftbuddies er en ny spiludbyder, der udelukkende leverer fantasy sport med særlig fokus på fantasy fodboldspil. Når Draftbuddies inden længe går i luften vil det være tilgængeligt for udenlandske såvel som for danske spillere. Vi har i den grad ventet på, at fantasy sport skulle blive tilgængelig for danske spillere herhjemme og kan næsten ikke vente til åbningen af DraftBuddies.com.

I denne anmeldelse kan du læse alt om det nye Draftbuddies, vores eksklusive Draftbuddies bonuskode, samt de mange spillemuligheder og meget mere – god læselyst!

Sådan spiller du hos Draftbuddies

I opbygningen af Draftbuddies.com har den danske co-founder Kris Stadsgaard i samarbejde med den store britiske spiludbyder Opta Sports ladet sig inspirere af de største og mest professionelle daily fantasy sportssider på nettet lige nu. Dette er der kommet et helt exceptionelt produkt ud af, som du som fantasy sportsspiller vil nyde godt af.

draftbuddies-bonuskode

 

Tilmeld dig hos Draftbuddies nu

Du kan allerede nu tage de første skridt på vej mod en oprettelse som ny spiller hos Draftbuddies. Det gør du ved at tilmelde dig på siden med din email-adresse. På den måde vil Draft buddies fra start have dig registreret i deres system og du vil altid være opdateret på sidens seneste fremskridt.

Der er også andre fordele ved at registrere din mail hos Draftbuddies allerede nu. Du vil ved din registrering automatisk få gratis adgang til den første store turnering hos Draftbuddies, hvor præmiepuljen lyder på intet mindre end 5.000 euro!

Så snart Draftbuddies åbner dørene op for deres nye spillere, kan du sammensætte dit favorithold, som du efterfølgende vil være manager for. Du kan længere nede i vores anmeldelse læse mere om, hvor mange forskellige spilmuligheder, du har hos Draftbuddies.

Inden vi kommer så langt, vil vi dog gerne lige reklamere lidt for vores kommende Draftbuddies bonuskode, der vil resultere i, at du med en unik Draftbuddies bonus får en forrygende start som ny spiller.

Kom godt i gang med vores Draftbuddies bonuskode

Vores mission hos DailyFantasySport.dk er for det første at kunne levere gennemarbejdede og kritiske anmeldelser af de mange fantasyspil sider på nettet, så det bliver nemmere for dig at vælge præcis den spiludbyder, der passer til dig. Vores anden mission er mindst lige så vigtig: vi ønsker at kunne give dig markedets bedste daily fantasy sport bonus tilbud. For at dette kan lykkes indgår vi særlige aftaler med hver enkelt spiludbyder, der giver os muligheden for at kunne give dig helt unikke bonuskoder.

En sådan aftale har vi også indgået med Draftbuddies. Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvor meget din Draftbuddies bonuskode vil udløse, men vi kan fortælle lidt om, hvordan den er stykket sammen.

Med vores Draftbuddies bonuskode vil du modtage en 100% match bonus op til et bestemt maksimumsbeløb. At denne Draftbuddies bonus er en match bonus vil sige, at Draftbuddies fordobler dit første indskud som ny spiller. På den måde vil du have dobbelt så meget at spille for, hvilket giver dig en rigtig god start som ny spiller.

draftbuddies-fodbold

Sådan modtager du din Draftbuddies bonus:

Det er nemt og hurtigt for dig, at aktivere din Draftbuddies bonuskode. Når først Draftbuddies er i luften skal du blot følge nedenstående simple trin, så er du godt i gang med at spille:

 1. Besøg Draftbuddies.com
 2. Åben en konto og indtast dine personlige oplysninger
 3. Indtast din Draftbuddies bonuskode i samme vindue
 4. Foretag din første indbetaling og modtag din bonus!

Så snart du har tilmeldt dig som ny spiller vil du have mulighed for at sammensætte dit første hold og herefter er du klar til at spille med i de mange turneringer såvel som i head to head – så simpelt er det!

Spil fantasispil hos DraftKings mens vi venter

Mens vi i spænding venter på, at Draftbuddies bliver tilgængelig for danske spillere, kan du indtil da spille hos DraftKings, der også snart bliver tilgængelig for danske spillere.

Her vil du opleve nogle af markedets bedste fantasyspil og som ny spiller vil du i den grad føle dig velkommen. Ved brug af vores unikke DraftKings bonuskode MAXPROMO vil du modtage en 100% bonus op til $600 – ikke en dårlig start!

Mød manden bag Draft Buddies

Draftbuddies er resultatet af en super vigtig fusion mellem to sportsentusiaster. På den side har vi den erfarne, britiske spilleverandør Opta Sports, der siden 1996 har leveret forskellige underholdende sportsspil og som stadigvæk forstår at være nytænkende og innovative.

kris-stadsgaard

På den anden side har vi den danske fodboldspiller Kris Stadsgaard. I perioden 2012-2015 spillede han en central rolle i FCK’s midterforsvar, men grundet en lyskeskade måtte han ved kontraktens udløb i sommeren 2016 se sig slået og måtte smide håndklædet i ringen. Kris Stadsgaard nåede i løbet af sin karriere at spille 57 superligakampe, 10 pokalkampe, 6 kampe i UEFA League og en enkelt kamp i Champions League, da han spillede for Malalga CF.

Efter den afsluttede karriere besluttede Kris Stadsgaard sig for at arbejde videre med sin store passion, fodbold. Dette resulterede i, at han for nyligt kunne løfte sløret for, at den nye side Draftbuddies.com bliver hans næste mange års fokusområde. I samarbejde med Opta Sports har han formået at udfylde et tomrum i det danske spilmarked, og vi hilser i den grad Draft Buddies velkommen!

Fantasy fodboldspil hos DraftBuddies

Det kommer ikke som en overraskelse, at det i starten udelukkende vil være fantasy fodboldspil, som Draftbuddies udbyder spil på. Dette er Kris Stadsgaards passion og det giver god mening, at det er inden for dette felt, han vælger at starte. Fodbold er ligeledes den mest populære sportsgren herhjemme, så mange spillere vil helt sikkert være begejstrede for hans initiativ.

Du vil selvfølgelig kunne sammensætte dine hold af danske spillere, men du kan ligeledes også finde et bredt udvalg af muligheder inden for de store internationale ligaer.
Draftbuddies er tænkt til danske såvel som til internationale spillere, hvilket afspejles i deres spiludvalg. Til dette udtalte Kris Stadsgaard til Børsen under et interview:

“Det skal være internationalt fra starten (…) Så vi er internationale, og det bliver verdensomspændende, det som vi kommer til at udbyde.” – Kris Stadsgaard, Børsen

draftbuddies-fantasy-fodbold

Du kommer til at kunne sammensætte dine internationale hold ud fra nedenstående ligaer:

 • Premier League
 • La Liga
 • Serie A
 • Ligue 1
 • Major League Soccer
 • Champions League
 • Europa League
 • World Cup kvalifikationen
 • European Championship kvalifikationen

Du sammensætter selv dit drømmehold på baggrund af dine favoritklubber og -spillere.

Dette kan du læse meget mere om i næste afsnit.

Sådan sammensætter du dit Draftbuddies fodbold hold

Denne del af daily fantasy sport er ofte både det mest underholdende, men kan også være det sværeste. Hvordan vælger man lige de helt perfekte 11 spillere ud af flere tusinde forskellige spillere?

Hos Draftbuddies er det gjort nemt for dig, når du skal sammensætte dit drømmehold. Du skal som sagt vælge 11 spillere, hvoraf spillerne skal komme fra mindst tre forskellige klubber. Her vælger du selv om dit hold skal bestå af de helt store stjerner som eksempelvis Zlatan Ibrahimovic, Sergio Agueroor, Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo – eller om du i højere grad vil gå efter spillere, som du måske ved, er ved at forbedre sig og som gør sig særligt bemærket inden for en bestemt klub netop i øjeblikket.

Man kunne selvfølgelig være fristet af at lade sit favorithold bestå udelukkende af verdens bedste fodboldspillere, men der skal også være en vis realisme over spillet. Derfor vil du fra start have et budget på 100.000.000 euro stående på din konto, som du bliver nødt til at distribuere fornuftigt. Dette gør, at du kan vælge et par af de bedste spillere, men samtidig skal bruge hovedet og udtænke en plan for, hvordan du får dit budget til at række længst.

Du vælger selv, hvilken klub, du ønsker, at plukke dine spillere fra, det kan være fra Roma eller FC Barcelona, fra Liverpool FC eller valencia C.F.

Herudover skal du ud af dine 11 spillere selvfølgelig sørge for at du både har én målmand, én forsvarer, én angriber og én midtbanespiller. Hvordan du opstiller dit hold er herefter helt op til dig selv at bestemme – det er dig, der er coachen!

Spændende turneringer inden for fantasy fodboldspil

Der vil altid være spændende turneringer, du kan deltage i hos Draftbuddies. Du kan spille mod andre spillere fra hele verden og præmiepuljerne er ofte meget attraktive. Du vil ofte kunne deltage i turneringer, hvor præmiepuljen er garanteret. Dette vil sige, at alle deltagere er sikret en lille bid af lagkagen. Præmierne fordeles procentvis, således at vinderen af turneringen selvfølgelig får den største andel og herefter fordeles præmierne ud, så de procentvis kalkuleres efter deltagernes placering på rangstigen.

Den første turnering, der lanceres hos Draftbuddies, er deres åbningsturnering. Her kan alle nye spillere deltage i en turnering, hvor præmiepuljen lyder på 5.000 euro. Du kan allerede nu skrive dig op til turneringen, så deltager du helt gratis. Det gør du ved at registrere din email-adresse på forsiden hos Draftbuddies. Følg vores link og tilmeld dig i dag:

Registrer dig her

Brug Draftbuddies mobil app og spil på farten

En af grundene til at lanceringen af Draftbuddies trækker lidt ud er, at Kris Stadsgaard og Opta Sports arbejder på at få stablet en Draftbuddies mobil app på benene. Denne app bliver tilgængelig for alle danske spillere og kan hentes til både IOS og Android-produkter. Samtidig vil app’en både kunne bruges til telefoner såvel som til tablets.

draftbuddies-mobil

Det er nemt at hente den nye Draftbuddies mobil app ned til din telefon eller tablet, følg blot nedenstående trin:

 1. Søg på “Draftbuddies” i søgefeltet i din app store eller google play
 2. Installer Draftbuddies
 3. Log ind eller registrer dig som ny spiller
 4. Spil!

Den nye Draftbuddies mobil app bliver en super god måde at kunne spille fantasyfodbold, mens du er på farten og vi er meget glade for, at firmaet tager sig tiden til at få skabt et velfungerende og flot produkt.

Hvordan adskiller Draftbuddies sig fra andre DFS-sider?

Draftbuddies kommer til at blive en rigtig god konkurrent til de store amerikanske daily fantasy sportssider, som eksempelvis Draftkings og FanDuel, der i øjeblikket dominerer det internationale fantasy sportsmarked. En af fordelene ved Draftbuddies er, at de til dels er dansk produceret. Dette skaber super gode spillerforhold for danske spillere, hvor du vil kunne finde en lang række danske spillere at vælge imellem, når du skal oprette dit drømmehold, samtidig med at transaktioner vil være lette at foretage.

Lynhurtige bets

En anden fordel ved Draftbuddies er, at de har taget daily fantasy sport til et helt nyt niveau. Det er først for nylig, at det inden for fantasy sport blev muligt dagligt at foretage bets og lade dine hold indgå i nye kampe. Hos Draftbuddies vil du kunne foretage et spil inden for 30 sekunder – så er du i gang! Dette tager daily fantasy sport til et helt nyt niveau og vi er begejstrede for udviklingen.

Lette transaktioner

En anden fordel ved at Draftbuddies er internationalt såvel som nationalt, er transaktionsmulighederne. Du vil både kunne benytte dig af eWallets til betaling, men du kan også nyde godt af de hurtige overførsler med VISA og Mastercard.

Glæd dig til at spille hos Draftbuddies!

Vi har svært ved at få armene ned – Draftbuddies er simpelthen for fedt et koncept! Det er for det første dejligt at se, at daily fantasy sport begynder at vinde frem på det danske marked.

For det andet er det fantastisk at se en dansk fodboldspiller i spidsen for projektet. I samarbejde med den erfarne spiludbyder Opta Sports har den tidligere FCK-spiller Kris Stadsgaard fundet sin nye platform og resultatet af dette samarbejde er værd at vente på.

Du vil få en daily fantasy sportsside, hvor spillernes samlede oplevelse er det primære fokus. Dette resulterer i en spilplatform, hvor du både kan foretage lynhurtige bets, kan sammensætte dit drømmehold på kryds og tværs af en lang række ligaer og sidst, men ikke mindst, vil kunne deltage i spændende turneringer med meget favorable præmiepuljer.

Nu venter vi bare i spænding på, at Draftbuddies slår dørene op. Du vil altid kunne blive opdateret på de seneste fremskridt og når dagen endelig kommer, vil du kunne modtage en unik Draftbuddies bonuskode her hos os, der vil give dig en forrygende start hos den nye spiludbyder!

Besøg Draftbuddies